Beginnen met TikTik Portfolio!

Op zoek naar een portfolio oplossing voor uw school? Nu beginnen met TikTik Portfolio is heel eenvoudig. Zodra wij onderstaande gegevens van u ontvangen (uw naam, uw e-mailadres en de naam van uw school) dan ontvangt u kosteloos* uw persoonlijke, door ons ‘voor ingerichte’ TikTik Portfolio op uw schoolomgeving inclusief korte instructie om te beginnen.

Wat krijg ik?

Een intuïtief vormgegeven en gemakkelijk te gebruiken portfolio oplossing. Deze bestaat uit 3 applicaties voor leerlingen, ouders en leerkrachten. U krijgt direct toegang tot deze 3 applicaties middels dezelfde inloggegevens zodat u deze alle 3 goed kunt ervaren. Doordat een aantal items als voorbeeld zijn ingevoerd werkt u gelijk in de omgeving van uw school en blijven alle wijzigingen en nieuw geplaatste items bewaard!

Wat kan ik?

U kunt de volledige applicatie direct en zonder beperkingen gebruiken. U beheert welke leerlingen, ouders en leerkrachten toegang krijgen tot TikTik Portfolio. Nieuwe gebruikers ontvangen automatisch een uitnodiging per e-mail met de stappen om zich te registreren. Gebruikers kunnen direct aan de slag.

mijn gegevens voor TikTik Portfolio


Hoe ga ik verder?

In de meegeleverde korte instructie leggen we uit hoe simpel het werkt. Alle wijzigingen die u maakt zijn in alle 3 de applicaties direct zichtbaar. In de leerling app is een duidelijke uitleg in 10 stappen voor de leerlingen opgenomen zodat zij snel kunnen beginnen. De items die zij plaatsen kunt u volgen in uw applicatie. Leerkrachten en ouders kunnen de geplaatste items bekijken en reageren op portfolio items of trotsmap.

*Wat zijn de kosten als ik verder ga?

U kunt de applicaties tot de herfstvakantie gratis proberen. Indien uw school tevreden is met TikTik Portfolio kunt u een licentie voor uw school afnemen. Afhankelijk van het aantal gebruikers (leerlingen) neemt u een jaarlicentie af bij TikTik Portfolio.

Werk het portfolio alleen op iPads?

TikTik Portfolio werkt op ALLE apparaten. Het maakt niet uit of uw school met iPads, Chromebooks, notebooks of desktops werkt! Tevens kunnen meerdere leerlingen dezelfde device gebruiken en snel en eenvoudig in- en uitloggen. Kortom: er zijn geen technische beperkingen.