TikTik Leerkacht biedt controle en overzicht over portfolio, leerlijnen en media

De omgeving van de leerkracht geeft eenvoudig en overzichtelijk de ontwikkeling van de leerlingen uit de (stam)groep weer. Plaats een nieuws- of fotoalbum, bekijk de laatste portfolio's en vul samen met de leerling de leerlijnen voor de komende periode in. Dit levert waardevolle input voor leerling en geeft de periodieke gesprekken met de ouders inhoud.

Tijdlijn

Alle geplaatste items van de groep in een overzichtelijk overzicht inclusief datum, tijdstip en map worden in chronologische volgorde getoond. Per item kan worden gereageerd, wijzigingen kunnen worden doorgevoerd of items kunnen worden verwijderd.

Portfolio groepsoverzicht

Alle geplaatste portfolioitems inclusief teksten, datum, tijdstip en map worden per leerling getoond. Per item kan worden gereageerd, wijzigingen kunnen worden doorgevoerd of items kunnen worden verwijderd.

Groepsoverzicht

In een oogopslag alle informatie van alle leerlingen van de groep, inclusief de ingestelde leerlijnen en leerlijncijfers, de portfolio items inclusief teksten, reacties, likes en favorieten. Optie de informatie van een geheel schooljaar te downloaden.

Ontgrendelen iPad

De leerkracht kan de leerlingapp per leerling in de eigen applicatie openen. Handig voor de leerlingen uit de eerste groepen of leerlingen die moeilijk hun eigen wachtwoord kunnen onthouden!

Media items

Eenvoudig zelf een nieuwsbericht, foto album of filmpje plaatsen. Dit item wordt direct zichtbaar in de leerlingapp en ouderportaal. Per item kan worden ingesteld hoe lang het item zichtbaar is.

Archieffunctie

De applicatie toont informatie per huidig schooljaar. Mocht je informatie uit eerdere schooljaren zoeken dan kun je eenvoudig het archief raadplegen.

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of start nu vanaf

€ 4,95 per leerling/jaar