TikTik Leerling toont je talent en ontwikkeling

De leerling beschikt over een persoonlijke omgeving waarin het zelf de portfolio, talenten en doelen kan vastleggen. Zelfstandig of met de hulp van ouders. De leerlijnen en -doelen voor de komende termijn vult de leerling samen met de leerkracht in. De leerling bouwt letterlijk aan zijn eigen digitale portfolio en krijgt zicht op zijn eigen doelen en ontwikkeling.

Portfolio mappen

Leerlingen kunnen eenvoudig hun portfolio beheren middels de door de leerkracht per jaargroep automatisch geactiveerde mappen. Iedere map kan worden voorzien van submappen.

Persoonlijke mappen

Iedere leerling kan een of meerdere persoonlijke mappen aanmaken waarin items kunnen worden geplaatst. Deze mappen zijn tevens zichtbaar voor de ouders van de leerling en de leerkracht.

Trotsmap

Portfolio items met een bijzondere betekenis kunnen door de leerling worden toegevoegd aan de trotsmap. Deze items blijven gedurende de gehele schoolperiode bewaard.

Leerlijnen

De leerling vult samen met de leerkracht de leerlijnen in. Hierin worden kort de doelen en concrete afspraken met de leerling vastgelegd. Deze dient als basis voor de 10-minuten gesprekken met de ouders en leerling.

Media items

Leerlingen kunnen interessante of belangrijke momenten vastleggen op foto's of film en deze delen met de hele groep. De items kunnen worden voorzien van titels en uitleg en zijn zichtbaar voor alle ouders en de leerkracht van de groep.

Blijvende herinnering

Leerlingen krijgen bij het verlaten van groep 8 de gehele inhoud van het portfolio offline ter beschikking. Op deze wijze kan later worden teruggekeken op de schoolperiode.

Snel starten

Dankzij de intuïtieve interface zijn leerlingen in korte tijd bekend met de applicatie. Bij de 1e opstart wordt een korte uitleg met de mogelijkheden van de app getoond. Inloggen, zelf mappen maken en de trotsmap beheren: leerlingen hebben het in heel korte tijd door.

Uitleg pagina

De interface van de leerlingapp is ontwikkeld voor leerlingen. Deze werkt eenvoudig en intuitief. Komt een leerling er niet uit? Op de uitlegpagina wordt in 10 heldere stappen de werking van de leerlingapp uitgelegd zodat de leerling er eenvoudig uitkomt.

Veilig inloggen

De leerling stelt een zelfgekozen wachtwoord waarmee op iedere tablet kan worden ingelogd. Op de inlogpagina staat tevens een 3-cijferige code waarmee de leerkracht de applicaite kan openen. Super handig voor de jonge gebruikers!

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of start nu vanaf

€ 4,95 per leerling/jaar