TikTik Ouder reageert op de ontwikkeling van je kind

De betrokkenheid van ouders wordt gestimuleerd doordat zij samen met hun kind het portfolio, leerlijnen en 'trotsmap' kunnen invullen en bekijken. Dat levert interessante dialogen en stimuleert de leerling. Op het ouderportaal kunnen ouders reageren op de media- en ontwikkelitems. Deze feedback is zichtbaar voor het kind en de leerkracht en werkt motiverend.

Kijk en reageer

Alle relevante informatie van je kind en de groep, bekijk leuke foto's, filmpjes en nieuwsitems, persoonlijke portfolio items en informatie m.b.t. de leerlijn. Je reacties zijn zichtbaar voor de leerling en leerkracht.

Portfolio

Benieuwd naar de portfolio items die je kind heeft geplaatst en de items in de trotsmap? Per item kun je reageren met een simpele 'like' of motiverende tekst.

Leerlijn cijfers

Je kind stelt samen met de leerkracht de leerlijncijfers voor welbevinden, betrokkenheid en verbondenheid in. Deze cijfers geven een indicatie hoe jouw kind zich voelt en ontwikkeld.

Mijn items

Wil je items bewaren om snel terug te vinden? Door de bewaarfunctie worden alle items in jouw map geplaatst.

Documenten

De leerkracht kan eenvoudig documenten voor de ouder gereed zetten. Vrijwel alle formaten worden ondersteund.

Archief

Per schooljaar kan het portfolio-archief als PDF-file worden gedownload. Leuk om te delen of als herinnering voor later.

Geïnteresseerd? bel ons 071 304 0012 of start nu vanaf

€ 4,95 per leerling/jaar